Blog Listem

30 Ekim 2013 Çarşamba

Adf.ly'dan her ay en az $50 kazanmak istermisiniz?


Adf.ly'dan her ay en az $50 ve daha fazla kazanmak mümkün. Peki bu nasıl olacak? Cevap belli elbette azimle ve püf noktalarını bilerek.! Kimse burada size hiç bir şey yapmadan para kazanmayı garanti veremez. Ama daha az yorularak daha fazla meblağlar kazanılması bazı püf noktalarının bilinmesi ve uygulanması ile mümkün.

Referansımdan üye olan herkese üzerinde yoğunlaşıp profesyonel olabileceği farklı birer yöntem göndereceğim sonuç olarak hem siz kazanacaksınız hem de benim referansımdam kayıt olduğunuz için ben kazanacağım tabi bunu belirlerken sizin bazı bilgilerinizi bilmem gerekiyor. Örneğin;

Online süreniz,
Hangi saatler arasında onlinesiniz
Web siteniz veya blogunuz var mı, gibi bilgiler.

Şimdi yapacağınız çok basit referans linkime tıklayıp -> Adf.ly'a üye olun ve bana bir e-mail gönderin(fbabke@hotmail.com).

Lğtfen email yazmadan önce bu linkten referansım ile adf.ly reklam sistemine kayıt yaptırın.
E-mailin içeriği şöyle olmalı;
Kendi referans linkiniz---üye olduğunuz tarih

Örnek;
http://adf.ly/?id=3138420---12.10.2013

Kendi referans linkinizi öğrenmek için Buraya Tıklayın, your referral link yazan kısımdaki link sizin referans linkinizdir.

Referansımdan üye olup bana e-mail gönderenlere zaten gerekli bilgileri göndereceğim. Bunun dışında aklınıza takılan bir yer olursa sadece bu yazının altına yorum bırakarak bana ulaşabilirsiniz,sorularınız için e-mail atmayın.